PĂRĂSIT DE GINA PISTOL, SMILEY ȘI-A GĂSIT ALINAREA ÎN BRAȚELE FOSTEI LUI IUBITE, SORE!

Joi, Sore a lansat un nou videoclip – ”Cum să mă las” -, iar evenimentul a atras, ca un magnet, celebritățile din showbiz. Sorina Mihalache, cunoscută ca Sore Mihalache alias Sore, este actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață română de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk.

Sore a devenit cunoscută național și internțional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune Pariu cu viața, apoi prin hiturile cu care a cucerit Romania: Different, Dor sa-ti fie dor, Beautiful life, Cand vremea e rea, Noapte calda, Dintr-o mie de femei sau Jumatate. Detine un brand de haine, e mama unei fetite de 3 ani si unul dintre cei mai de succes endorseri/influenceri din Romania, datorita stilului fresh, cool si young.

Printre cei care au fost alături de Sore s-a aflat și… Smiley. Lăsat ”singur acasă” de Gina Pistol – aceasta făcându-și bagajele pentru a pleca la ”Asia Expres” -, Smiley nu putea rata ocazia de o reîntâlni pe Sore, cu atât mai mult cu cât îi leagă foarte multe amintiri… dulci.

Smiley și Sore

Împreună și în piesa ”Jumătate”

Sore și Smiley au colaborat perfect și au scos piesa “Jumatate”. O partitură despre plăceri și despre păcate, asa cum se vede prin ochii lui Sore. Am simtit mereu nevoia de acest du-te vino in relatie. Cred ca asta e cheia in orice relatie de iubire, din cand in cand sa te mai joci, sa te tachinezi ca sa te redescoperi si sa mentii iubirea vie,” spunea Sore la începutul acestui an.

Sore si Smiley au împărțit și câte o jumătate de videoclip într-o continuă iluzie optică, o execuție făcuta exclusiv în postproducție grafică. “Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate. Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar Jumatate este jumatate Smiley, jumatate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, povestea Sore.