Pentru prima oara, Arafat a marturisit motivul pentru care nu si-a intemeiat o familie: „Sunt din Damasc. La noi in familie

Raed Arafat a vorbit, pentru prima oara, despre viata lui personala.

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne a povestit ce a facut in Romania, la Revolutie.

La acel moment, el era deja de 8 ani stabilit in tara. Venise la studii.

Raed Arafat vorbeste foarte rar despre familia si despre originile sale.

Desi este stabilit in Romania de mai bine de 19 ani, de multe ori este privit, inca, drept un strain in tara noastra.

Putini ii cunosc originile, dar si parcursul personal si profesional. In 1981, la varsta de 16 ani a emigrat in Romania pentru a studia medicina.

Raed Arafat s-a născut în Damasc. Revoluția din 1989 l-a prins în România
„Numai m-am născut acolo (n.r. în Damasc). Am trăit în Palestina.

Eram în România la Revoluție. Eram student atunci. Am făcut specializarea în Anestezie și am lucrat în medicina de urgență toată viața.

Am rudele din partea mamei mele care stau în Damasc. Nu am mai vorbit cu ele în ultima perioadă, e o problemă și din cauza legăturilor în zonă. Am medici, farmaciști. Dacă era să mă consult cu familia, nu făceam nimic în România.

Am lucrat 8 ani voluntar fără salariu. Aveam banii mei moșteniți de la tatăl meu. Primul salariu oficial în România l-am obținut în 1998, după ce am luat cetățenie.”, a povestit Raed Arafat, în emisiunea lui Marius Tucă transmisă pe Facebook de Mediafax.

La Revoluția din România, Raed Arafat a fost implicat în cursul evenimentelor. „Chiar am ajutat, la Cluj, în timpul Revoluției.”