Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata „Au vrut s-o vândă!”

Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata a făcut înjonjurul internetului în doar câteva ore. El este bunicul Petre. Are 80 de ani. El a avut doi copii: o fată şi un băiat. Acum, e supărat foc şi pară pe ei, mai ales pe fată. Ea este Isabela. Este nepoata din partea fetei. Fiica sa a vrut să îşi lase copilul la maternitate. Însă bunicul Petre nu a acceptat. Acum e fata lui.

Lecţia de viaţă pe care o dă bunicul tuturor oamenilor

Bunicul Petre (80 de ani) şi nepoata sa, Isabela (9 ani) locuiesc împreună într-o casă din chirpici în Brăneşti, Judeţul Ilfov. În cele două camere reci, o bucătărie cu cu pereții crăpați și un tavan care stă să cadă pe ei au trăit cei doi 8 ani de zile.

Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata

Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata „Am doi copii, un băiat și o fată, care nici nu știu de mine. Nici eu nu vreau să știu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu știu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât”, a spus bătrânul pentru libertatea.ro

Îi este mamă, tată, bunică şi singurul sprijin. Se au unul pe celălalt şi doar aşa reuşesc să treacă împruenă peste orice. Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi vor contrui o casă pentru cei doi într-o nouă ediție „Visuri la Cheie”, potrivit unui comunicat Pro tv.