Povestea fraților care au rămas fără tată, iar mama i-a părăsit. Au primit o casă nouă de la „Visuri la cheie”

Miercuri am cunoscut povestea unor frați care au rămas fără tatăl lor, iar mama i-a părăsit.

Am rămas doar noi doi și nu aveam un sprijin care să ne spună ce să facem. Era cel mai important să ne dea cineva un sfat”, spune Alin, fratele cel mare.
În urmă cu ceva timp, la doar 18 ani, viața i-a pus în brațe lui Alin o responsabilitate enormă: a devenit tutore pentru Cristi, fratele său mai mic cu 10 ani. „Consider că este un soi de lecție de viață, să văd și eu cum se crește un copil, cum să ai grijă de cineva. Cred că o să fiu mai puternic pentru că am trecut prin expriența asta”.

 

Pentru fratele său, Alin reprezintă reperul pentru ceea ce înseamnă familie: „Fratele meu este și mamă și tată. Îl am pe fratele meu, nu-mi mai trebuie nimic”, spune Cristi.
Bucuria copilăriei este pierdută în spatele unor probleme pe care un băiat de vârsta lui nu ar fi trebuit să le cunoască.

Echipa Visuri la cheie le-a construit o casă de la zero

Condițiile greu de imaginat în care trăiau Alin și Cristi nu le-au dat de ales arhitecților de la Visuri la cheie. Din momentul în care au văzut unde stăteau și-au dat seama că trebuie să le construiască o casă de la zero și s-au pus imediat pe… demolat. După ce pereții locuinței în care au trăit s-au prăbușit chiar în fața lor, băieții și-au regăsi puterea să spere într-un nou început.