”Prea batrana pentru tine. Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, a spus o fana despre sotia lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a postat pe conturile de socializare o fotografie cu Alice Dumitrescu si, printre comentarii de apreciere si felicitari, s-a strecurat si unul rautacios venit din partea unei tinere domnisoare, insa raspunsul lui Horia a fost genial, subtil si extrem de apreciat de prietenii sai virtuali. Horia Brenciu a scris doua mesaje scurte la imaginea cu Alice Dumitrescu: „Mama copiilor mei” – a fost textul care a insotit imaginea publicata pe Facebook, si „Diva mea” – textul care a insotit poza pe Instagram. Ei bine, iata ca o tanara s-a simtit indreptatita sa-si expuna punctul de vedere si a facut o remarca absolut deplasata: „Batrana pentru tine Horia… Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa” – a scris aceasta intr-un comentariu.

Raspunsul lui Horia Brenciu nu s-a lasat asteptat si a facut deliciul fanilor care l-au aplaudat pentru replica si i-au sarit imediat in ajutor, criticand-o la randul lor pe tanara rautacioasa: „Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva” – a scris initial Horia Brenciu, dupa care a continuat, deranjat de mesajele acesteia: „Despre ce consecinte vorbesti?! Ce e chestia asta ieftina cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am raspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fata de randurile puerile pe care le-ai scris. E adevarat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai inceput cu stangul, judecand, ceea ce nu se intampla nici daca as fi fost cel mai necunoscut de pe planeta. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insisti cu randurile-ti indoielnice si la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecinte?! Ai niste raspunsuri la afirmatiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecintele judecatilor tale. Si nici nu esti persoana publica! Ce chestie!”.