PRIMA POZĂ cu fiul lui Florin Salam după ce s-a aflat că a moştenit boala care i-a ucis mama

La nici o săptămână de când s-a aflat că Danny Salam a moştenit virusul hepatitei C din cauza căreia i-a murit mama, respectiv  prima soţie a celebrului manelist, a fost făcută publică prima poză cu adolescentul. Cel care a făcut gestul a fost chiar iubitul surorii sale mai mari, Cătălin Vişănescu. Iar imaginea a fost însoţită şi de un mesaj.

Cătălin Vişănescu a urcat pe o reţea de socializare un selfie în care apare alături de fiul lui Florin Salam, iar poza pare că a fost făcută într-un mall. Mesajul pe care l-a pus la descrierea fotografiei când a făcut-o publică i-a cam băgat în ceaţă pe toţi. Şi asta pentru că săptămâna trecută s-a aflat că Danny a moştenit maladia care i-a ucis mama în urmă cu aproape opt ani. Fănica, prima soţie a lui Florin Salam avea doar 27 de ani când a murit din cauza heptitei C . Iar acum unii dintre fani se întreabă dacă nu cumva poza a fost făcută anul trecut.

„O poza dupa un an😂😂✌️✌️😘😘” e mesajul pe care l-a scris iubitul lui Betty Salam.

În urmă cu patru zile, Puiu Gheorghiu, care până nu de mult timp a fost confidentul lui Florin Salam a spus în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars că tratamentul pe care Danny l-a urmat a fost extrem de costisitor. Mai mult, el a dezvăluit că a durat aproape şapte ani.