“RĂZVAN CIOBANU A FOST EXECUTAT.” DEZVĂLUIRE DE ULTIMĂ ORĂ, LA 5 LUNI DE LA MOARTEA CREATORULUI DE MODĂ

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui cumplit accident rutier, iar drama familiei sale încă nu s-a încheiat. La Judecătoria Sectorulu 4 București s-a derulat un proces de executare silită a lui Răzvan Ciobanu, chiar dacă acesta a murit. 

Pe 16 iulie 2019 – la două luni şi jumătate după decesul designerului, survenit pe 29 aprilie, în urma unui accident rutier – s-a înregistrat dosarul cu numărul 18869/4/2019. Obiectul dosarului a fost “încuviinţare executare silită DOSAR EXECUTARE NR.3650/2019”.  În acest dosar, Răzvan Ciobanu a figurat ca debitor, în timp ce la creditor a apărut o firmă de avocatură specalizată în executări silite. A treia parte, petentul, a fost un birou executor judecătoresc.

Prima înfățișare a avut loc pe data de 30 iulie, iar judecătorii au admis cererea de executare silită a lui Răzvan Ciobanu, deşi acesta era decedat. “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 30.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, au arătat primele date ale anchetei. Mașina și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.