Reacția lui Gigi Becali:

Zicala „Haina îl face pe om” e literă de lege pentru Anamaria Prodan. Vedeta de 46 de ani nu se uită la bani când vrea să-și cumpere cele mai noi haine și accesorii. Recent, ea a scos din buzunar 80.000 de euro pentru…. o singură geantă! Una de lux, ce-i drept: Hermes Kelly Crocodile, luată pe comandă direct din Franța.

„Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. Ce contează prețul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Mă puneți să vorbesc de asta, deși lumea mă urăște și comentează de fiecare dată. Vreți să mă înjure și mai mult acum, nu? Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu știu ce firmă de fițe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să îmi stea și bine”, recunoaște Anamaria.

Geanta nu e singurul obiect de lux pe care soția lui Laurențiu Reghecampf și l-a cumpărat de curând. Ana a decis să investească și într-o bijuterie cu diamante, o brățară cu diamante, cunoscută sub denumirea de „Tennis bracelet”, care a fost 65.000 de euro.

„Nu mă interesează ce zice lumea despre mine… Ce contează dacă dau atâți bani? Îi muncesc! Am luni în care dorm câte două ore pe noapte, pentru că fac transferuri și alerg de colo-colo prin toată lumea. Reghe urăște când pun poze sau mă laud cu ceva pe Facebook și Instagram. Nu-i place și nu suportă, pentru că știe cât de mare e invidia. Eu mă răsfăț când am ocazia și vreau să fiu fericită în fiecare zi din viața mea”, a mai spus Ana pentru Libertatea.

Chiar dacă stă departe de Laurențiu Reghecampf, antrenorul fiind mai mult la Dubai și Abu Dhabi – antrenează, în Emiratele Arabe Unite, echipa Al Wasl -, Ana a găsit modalitatea de a-l avea mereu lângă ea: a comandat, la o firmă de bijuterii din București, două inele speciale, personalizate, din platină pe care scrie „REGHE”. Literele sunt bătute cu diamante de 9 carate, iar cele două bijuterii au costat 10.000 de euro!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în iunie 2008, iar povestea de dragoste dintre cei doi e una dintre cele mai frumoase din România. Ca să-i arate iubirea pe care i-o poartă, Reghe i-a cumpărat Anei un inel cu diamante în valoare de 150.000 de euro! Inelul este asemănător celui primit de Khloe Kardashian de la Lamar Odom. Doar că în cazul vedetei americane, bijuteria valorează nu mai puțin de 750.000 de euro.

Planuri pentru când schimbă prefixul: „La 50 de ani pozez în Playboy”

Ana postează des pe contul de Instagram poze sexy. Așa a făcut și ca să se laude cu colecția impresionantă de pantofi pe care o are: peste 300 de perechi! Imaginea a venit însoțită de mesajul: „Pentru frustrați și frustrate”. Ana își cunoaște atuurile și nu dă dovadă de falsă modestie. „În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine! Gigi Becali îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva». Dar eu i-am zis:Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place!”, spune ea.

În ultimii ani, s-a tot discutat despre o presupusă relație între Anamaria și Dan Alexa, antrenorul de la Dunărea Călărași. „Ce credeți, sunt cunoscută în România? Aș fi fost un subiect bun de presă să fiu prinsă cu Alexa? Se scrie de atâți ani că sunt cu el, dar nimeni, niciodată, nu ne-a prins cu paparazzi! Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat, în atâți ani, dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate? Nu puteau să mă prindă după o săptămână sau o lună? Femeile din România au fost cam toate prinse și date prin ziare, pe mine cine m-a văzut cu alt bărbat? Mamaie!”, spune Ana.