Româncă, atacată de iubit în Marea Britanie. Băiețelul ei de 3 săptămâni a murit Citeşte întreaga ştire: Româncă, atacată de iubit în Marea Britanie. Băiețelul ei de 3 săptămâni a murit

Andreea Ștefan, o româncă din București care s-a stabilit în Marea Britanie, a fost înjunghiată de iubitul ei, după ce s-au certat în casa lor din Wallsend. Copilul cuplului, un băiețel de doar trei săptămâni, a decedat în urma atacului. După ce Andreea și micuțul Andrei au fost înjunghiați de cel care trebuia să îi protejeze și să îi iubească, aceasta a găsit puterea de a sunat la numărul de urgență 999 pentru a chema o ambulanță.

La scurt timp după atac, cei doi au fost transportați de urgență la spital, însă bebelușul a murit după câteva zile. Fata, în vârstă de 21 de ani, a supraviețuit, deși a suferit răni grave. Bărbatul, Denis Beytula, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că și-a ucis fiul și că a încercat să o omoare și pe iubita sa.

Andreea și Denis Potrivit The Mirror, vecinii celor doi au afirmat că Andreea era nerăbdătoare să își cunoască fiul, cu câteva zile înainte de a-l naște pe Andrei. „Părea extrem de încântată. Am vorbit cu câteva zile înainte de a naște și mi-a spus despre cât este de entuziasmată și că știa că va avea un băiețel”, a povestit vecinul Andreei. Cu câteva ore înaintea atacului, Andreea a postat un mesaj pe Facebook despre fiul ei nou-născut.
„L-am rugat pe Dumnezeu să îmi trimită un bărbat care să mă iubească mereu. Așa că mi-a dat un fiu”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Acest mesaj a fost postat pe 4 octombrie, cu doar 31 de minute înainte de a chema paramedicii care au găsit-o înjunghiată. Cu două zile înaintea atacului, Andreea a postat o imagine în care apărea alături de Denis cu mesajul: „Te iubesc atât de mult”.
Citeşte întreaga ştire: Româncă, atacată de iubit în Marea Britanie. Băiețelul ei de 3 săptămâni a murit

Româncă, atacată de iubit în Marea Britanie. Băiețelul ei de 3 săptămâni a murit

Tânăra româncă a fost externată din spital și se simte bine, însă toată viața va trebui să trăiască cu imagini înfiorătoare ale atacului.
Citeşte întreaga ştire: Româncă, atacată de iubit în Marea Britanie. Băiețelul ei de 3 săptămâni a murit