România, în stare de șoc! S-a sinucis în urmă cu puțin timp

Un elev de clasa a XII-a a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc dintr-un municipiu aflat în vestul țării. Familia este în stare de şoc şi nu poate explica gestul extrem al tânărului.

Adolescentul a decis să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 9 al unui bloc din municipiul Oradea. Familia este în stare de şoc şi nu poate explica sub nicio formă gestul tânărului, descris de cunoscuţi drept un băiat liniştit şi retras.
Moartea adolescentului este anchetată de poliţişti ca fiind una suspectă.

Tragedia a avut loc, joi, 8 octombrie, în jurul orei 20:00. Adolescentul, elev în clasa a XII-a la Liceul „Ady Endre”, din Oradea, a venit acasă după şcoală şi a decis pur și simplu să îşi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etajul 9 al blocului unde locuia, pe strada Oneștilor.

Familia şi cunoştinţele sunt în stare de şoc şi nimeni nu are vreo explicație, mai ales că era o persoană liniştită şi retrasă.

Potrivit poliţiştilor, „nu există suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia”. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei.

Școala nu este o pistă

În paralel, o echipă de inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor a analizat situaţia elevului la şcoală şi a constatat că incidentul nu a avut legătură nici cu spațiul de învățământ, nici cu procesul instructiv-educativ.

„Joi a fost la școală, iar incidentul s-a întâmplat joi seara, acasă. La ora 8 și ceva, spre 9, au aflat de la părinți atât cei din școală, cât și noi. Suntem cu toții șocați. Suntem alături de familia îndurerată”, a declarat inspectorul general adjunct de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Kery Hajnal, notează bihon.ro.