Rona Hartner, mamă la 47 de ani

În urmă cu un an, Rona Hartner a descoperit că are c.ncer, iar de atunci a început lupta cu boala cruntă.

Din fericire, artista a reușit să învingă mal.dia, iar acum se bucură din plin de viață.

Mai mult, vedeta își dorește mai mult ca niciodată să devină din nou mamă.

Rona Harner are 46 de ani, iar anul trecut a intrat în sala de op.rații, unde m.dicii i-au făcut o int.rvenție la colon. Pe lângă tum.ra canc.rigenă scoasă la sfârșitul lunii februarie se mai aflau încă cinci ganglioni.

Rona Hartner a început tratamentul cu c.tostatice în primăvara anului trecut, potrivit VIVA! Acum, Rona vrea să devină mamă, mai ales că analizele sunt bune și a scăpat definitiv de c.ncer. „Dacă lumea spune oare ‘o să avem sau nu un copil, mie nu mi-e frică deloc, pentru că am doar 47 de ani în curând, adică pe 9 martie va fi ziua mea şi fac 47 de ani cu ajutorul lui Dumnezeu.

După ch.moterapie am avut foarte multe schimbări hormonale, ca să zic aşa, şi nu ştiu sigur dacă va mai fi posibil, dar e clar că ne dorim. Ăsta este cursul normal al vieţii şi e normal, dacă ne-am căsătorit creştineşte, să vrem să avem o familie creştină şi să acceptăm copiii.

Dacă El consideră că trebuie să devin mămică la 47 de ani, sunt de acord, pentru că un copil este o binecuvântare la orice vârstă ar veni. Am rezultatele de la toate analizele de un an după ce a fost declanşat c.ncerul, nu mai am nimic”, a mărturisit Rona Hartner la Antena Stars.