Rona Hartner, prima apariție publică după ce a învins boala. Este complet schimbată!

Rona Hartner este din nou un om sănătos și cu la fel de multă energie, așa cum o știau oamenii înainte să primească diagnosticul crunt. Din fericire, cunoscuta artistă a învins boala, iar acum se bucură din nou de viață, din plin.

În urmă cu câteva ore, Rona Hartner s-a filmat la un eveniment monden, în România, aici unde a ajuns pentru a petrece câteva zile, fiind invitată să vorbească despre perioada grea prin care a trecut.

Rona a reușit să-i impresioneze pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare cu felul în care arată. Îmbrăcată foarte elegant, aranjată, machiată și cu zâmbetul pe buze, cântăreața i-a dat pe spate pe toți cei prezenți la eveniment.

Recent, Rona Hartner s-a căsătorit cu alesul inimii ei. A fost o petrecere de vis, așa cum ea a visat dintotdeauna. Rona Hartner a avut o rochie lungă, cu crinolină, iar pe cap a vrut să poarte o coroniță cu flori colorate.

Rona a povestit recent faptul că deși a trecut prin momente dificile din cauza bolii, a contat foarte mult pentru ea să își păstreze moralul sus, să urmeze tratamentul și să se gândească tot timpul că va trece și peste această problemă. „Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi”, spunea Rona Hartner.

Deși a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, a petrecut multe zile prin spitale, Rona Hartner nu și-a pierdut puterea, iar acum simte că are mai multă energie ca niciodată pentru a face față problemelor vieții.