S-a aflat cu ce se ocupa ginerele lui Gigi Becali! Din ce face o avere Mihai, soțul Teodorei:

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Teodora, 24 de ani, se mărită chiar astăzi cu Mihai Theodor Mincu, iar evenimentul se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase ale anului.

Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani, provine dintr-o familie respectată şi înstărită. Zis și „Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai are o relație cu Teodora de mai mulți ani. Acesta a făcut o bună parte din avere din comercializare produselor de lux pentru femei.

GIGI BECALI E ÎNCÂNTAT DE EL

În aprilie, Gigi Becali a vorbit pe larg despre ginerele său și a spus că este încântat că Teodora se va căsători cu acesta.

„Dintotdeauna am vrut să am gineri frumoşi, ca să facă nepoţi frumoşi. Şi Teodora se mărită cu un băiat frumos şi înalt. I-am cunoscut familia pentru că am vrut să văd din ce familie e. Şi tare m-am bucurat că e de familie foarte bună. S-a dus şi s-a spovedit cu Teodora la acelaşi duhovnic şi asta m-a bucurat şi mai tare.

Acum, dacă el o să fie om curat, drept şi în adevăr o să fie ca şi băiatul meu. Dacă nu, îmi fac datoria de socru, dau fetelor ce trebuie şi îmi văd de viaţa mea”,  declara Gigi Becali la Spynews.