S-au aflat detalii cutremuratoare despre accidentul din Botosani. Micuta Izabela fusese inovita de la scoala pentru a ajunge la medic

u fost aflate detalii sfasietoare despre accidentul din Botosani, de marti, in urma caruia o fetita de 9 ani a murit. Izabela fusese invoita de la scoala de mama ei pentru a fi dusa la medic. Pe drum, in localitatea Zaicesti, femeia a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o duba, apoi a ajuns pe camp. In urma impactului, Izabela, fetita de 9 ani, a fost gasita in stop cardio-respirator, dar a murit apoi. Potrivit botosaninews.ro, Izabela i-ar fi cerut mamei ei apa, iar femeia s-a intins sa ia sticla, moment in care a pierdut controlul. Si ea a fost ranita grav, iar socul trait in momentul in care a aflat ca fetita ei a murit i-a agravat starea.

 

Soferul dubei a fost si el gasit in stare de soc. „Veneam dinspre Botosani, doamna presupun ca avea viteza, a intrat in curba, a derapat si a intrat direct in mine. Nu a incercat sa o redreseze, nu stiu, nu pot sa imi explic„, a spus barbatul. Autoritatile au deschis o ancheta. Urmeaza sa se stabileasca cu exactitate cum s-a produs tragedia.