Sânziana Buruiană tună şi fulgeră, după ce a fost înşelată. „Mă aflu într-o perioadă grea din viața mea”

Sânziana Buruiană şi-a pierdut tatăl, însă problemele nu au încetat pentru ea. Când credea că lucrurile s-au liniştit în viaţa sa, blondina a fost nevoită să se confrunte cu o nouă situaţie dificilă.

Sânziana Buruiană, păcălită la un concurs pentru copii

Sânziana Buruiană a decis să povestească totul public, tocmai pentru ca alte persoane să nu treacă prin aceeaşi situaţie ca şi ea. Sânziana Buruiană a mers cu fetiţa sa la un concurs, acolo unde i s-a promis că la final va primi bani pentru munca depusă de micuţă ei. La urmă, însă, surpriză. Sânziana Buruiană nu a primit niciun leu.

Vedeta a lăsat să se înţeleagă că nu banii în sine o interesau, însă gestul făcut de persoana care s-a ocupat de organizarea evenimentului a lăsat-o fără cuvinte. Deranjată de tot ce s-a întâmplat. Sânziana Buruiană a decis să povestească totul pe reţelele sociale, tocmai pentru ca alţi părinţi să nu treacă prin aceeaşi situaţie ca şi ea.

„Eu am luat țeapă! Dragii mei, știți că mă aflu într-o perioadă grea din viața mea și că sunt în doliu, dar chiar și așa niciodată nu îmi las la o parte cuvântul și atunci când am de onorat un eveniment mă duc orice ar fi. Așa s-a întâmplat sâmbătă, când am fost la concursul dedicat copiilor. Am ajuns acolo, am stat 5 ore și la sfârșit nu am mai primit onorariul promis. Vi se pare corect? Vi se pare normal că cineva să organizeze evenimente pentru copii, să vina părinţi din toată țara, să plătească taxa pentru copilul lui participant, pentru că sunt promise apariții tv de la eveniment și participarea vedetelor și toate acestea să fie minciună?! Mie nu mi se pare normal, de aceea m-am și hotărat să scriu această postare! Pentru că nu e normal să fim luați în bătaie de joc. E normal dacă ți se promite ceva la un eveniment să și primești! ( și am dovadă scrisă pentru acest lucru o voi arată la momentul potrivit). Atenție, dragi părinţi, nu vă mai duceți copiii la concursuri neacreditate și unde nu aveți nimic de câștigat, diplomele acelea nu reprezintă nimic. Eu am fost păcălită și vreau să învătaţi din ce am păţit eu”, a scris Sânziana Buruiană pe Facebook.