Scandal în showbiz! Ramona Gabor, desființată pentru că a uitat limba română. Răspunsul ei e fabulos:

Este model, locuiește departe de România – de câțiva ani -, iar fanii au luat-o la rost din cauză că a ”uitat” să vorbească în limba română. Totuși, Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, nu a stat pe gânduri și a replicat. Mai mult, ea nu contestă faptul că vorbește mult mai mult în engleză, spunând că atunci când va ”promova lucruri din România” va vorbi și în limba română.

Fanii au desființat-o, pur și simplu, iar Ramona Gabor a considerat că trebuie să dea un răspuns grabnic. Și-a căutat argumentele și le-a expus public. De ce vorbește numai în limba engleză pe rețelele sociale? Fiindcă…

”Vorbesc în engleză pentru că locuiesc în Dubai, lucrurile şi brandurile pe care le promovez sunt de aici. Aşa că trebuie să le promovez celor care locuiesc aici, iar cei de aici vorbesc în limba engleză. Când o să promovez lucruri din România, o să vorbesc în limba română”, a spus sora Monicăi Gabor.

Ramona Gabor a dat o replică fanilor care au criticat-o din cauză că nu vorbește în limba română

Ramona Gabor locuiește de ani buni în Dubai

Sora Monicăi Gabor s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Dubai, unde lucrează ca model. Când nu defilează pe catwalk-uri, bruneta se relaxează alături de familia pe care o are în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Ori de câte ori are mai mult timp liber Ramona Gabor merge pe pământul Americii, unde locuiește de aproape un deceniu sora ei, Monica.