Sfârșit tragic pentru un șofer român de TIR, în Italia! Ce gest a făcut cu doar câteva minute înainte să moară, reușind astfel să salveze mai multe vieți!

Un șofer român de TIR a murit în urmă cu doar o zi pe o autostradă din Italia, însă înainte să-și dea ultima suflare a făcut un gest prin care a reușit să salveze mai multe vieți!

Bărbatul a murit în urma unui infarct.
A fost numit erou!
În urmă cu doar o zi, un șofer român de TIR de doar 46 de ani a murit în doar câteva minute în timp ce se afla la

 

lucru și conducea pe o autostradă din Italia. Bărbatul se afla la bordul camionului pe care îl conducea, pe A21 lângă Cremona, în jurului orei 13:00.

Atunci el a simțit că brusc i se face rău, iar pentru a evita o mare tragedie, autostrada fiind foarte aglomerată în acel interval,

cu ultimele puteri aceasta a tras de volan și a oprit camionul într-o zonă sigură, chiar în dreptul separatoarelor de drum!

Cu gestul lui a reușit să salveze mai multe vieți!

Imediat după a lăsat camionul în siguranță, bărbatul de 46 de ani a coborât de la volan și s-a prăbușit imediat la pământ.

Mai mulți participanți la trafic au văzut scenele

și s-au dus imediat să vadă ce s-a întâmplat, dar în acel moment au constatat că bărbatul este inconștient și au anunțat imediat autoritățile.

La fața locului au ajuns de îndată mai multe echipaje de salvare și poliție. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă pentru șoferul de 46 de ani nu s-a mai putut face nimic și astfel a fost declarat decesul!

Bărbatul a murit în urma unui infarct!

Cauza morții șoferului a fost un infarct miocardic, însă cu toții care au aflat despre ultimele momente din viața lui au ținut

să-l felicite și să-l numească erou, asta pentru că a fost o persoană responsabilă până la capăt, până în ultimele secunde din viață.

Dacă nu ar fi reacționat în acest mod, pe autostradă s-ar fi putut întâmpla o adevărată tragedie cu zeci de morți! scrie spynews.ro