Sfâșietor! Un băiețel de 9 ani își face temele pe trotuarul de lângă școală! Copilul s-a conectat la Internetul unității de învățământ din cauza sărăciei!

Imagini sfâșietoare cu un băiețel de doar 9 ani au fost filmate în plină stradă, atunci când micuțul își face temele pe trotuarul

aflat lângă școala închisă în care învăța. Fiind prea sărac ca să aibă Internet acasă, acesta se conectase la rețeaua unității de învățământ pentru a nu rămâne în urmă cu lecțiile.

Sfâșietor! Un băiețel de 9 ani își face temele pe trotuarul de lângă școală!
Copilul s-a conectat la Internetul unității de învățământ din cauza sărăciei!

Cazul care a impresionat întreaga lume a fost înregistrat în New Mexico. Acolo, un băiețel de 9 anișori, pe nume Jonathan Endecott, își face mereu temele pe trotuarul de lângă școală, folosindu-se de Internetul

unității de învățământ. Având în vedere că familia lui nu-și poate permite conexiunea, copilul este nevoit să facă acest lucru odată cu decizia mutării cursurilor în mediul online.

Jonathan Endecott a fost surprins de un profesor, în timp ce-și făcea lecțiile pe trotuar

Povestea lui a devenit virală, după ce elevul din clasa a IV-a a fost surprins într-o dimineață de către unul dintre profesori. Potrivit spuselor dascălului, copilul stătea cuminte pe trotuar, având laptopul potrivit pe o cutie din carton.

Atins de imaginea dureroasă, bărbatul a făcut o fotografie și a postat-o pe contul lui de Facebook, apelând la comunitate pentru a-i sări băiețelului sărac în ajutor.