Și-a bătut iubita însărcinată cu picioarele în burtă până când a lăsat-o într-o baltă de sânge! Explicația gestului său este halucinantă: „Nu voiam să o rănesc, am vrut doar să…”

Fosta iubita a agresorului avea 37 de saptamani de sarcina cand barbatul s-a dus acasa le ea si a inceput sa o bata cu picioarele in burta. Fiica nenascuta a murit din cauza multiplelor rani. Ea avea oasele fracurate, o fractura craniana si traume la nivelul organelor interne.

Femeia a fost in coma timp de doua zile, dar a supravietuit atacului, desi pierduse foarte mult sange si medicii ii avertizasera pe apropiati s se astepte la ce este mai rau. In timp ce ea se afla internata in spital, Cristopher a scris pe Facebook ca el nu voia sa o raneasca pe ea, ci pe copilul pe care urmau sa il aiba.

Cei doi fosti parteneri si-au inceput relatia in timpul liceului si, desi in timpul relatiei intre ei au aparut certuri de mai multe ori, el nu fusese niciodata violent.

Barbatul, in varsta de 31 de ani, s-a predat politiei si avocatul lui spune ca isi asuma responsabilitatea pentru faptele lui. El spune, totusi, ca atacul nu a fost premediat si ca agresorul se afla sub influenta unor medicamente care i-ar fi intunecat judecata. Pentru ceea ce a facut el ar putea primi pedeapsa cu moartea.