Și-a înșelat nevasta, după ce a considerat-o prea grasă. Răzbunarea femeii a fost cu vârf și îndesat

Când Lisseth s-a căsătorit cu Jose a crezut că vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții. Nu a fost așa.

În timpul sarcinii cu primul lor copil, Lisseth a început să ia în greutate și a continuat să acumuleze kilograme și după ce a născut. Ea și soțul ei mâncau nesănătos, dar Jose a fost destul de norocos încât să nu ia în greutate.

Jose a început să facă glume pe seama soției sale și a greutății ei, iar într-o zi a numit-o “elefant”.

Încercam să îmi arăt afecțiunea în pat, dar el doar se întorcea pe partea cealaltă și se culca. Îi provocam repulsie și adormeam plângând din cauza asta”, a declarat ea pentru Daily Mail.
În vreme ce Lisseth a apelat la tot felul de produse alimentare pentru a-și îneca nefericirea, Jose începuse să se culce cu o altă femeie. După ani de insulte, Lisseth a decis să facă o mare schimbare în viața ei.

Jose nu-mi arăta nici un semn de afecțiune, iar produsele alimentare au devenit mai mult decât un prieten”, a mărturisit ea. „Cuvintele sale îmi făceau stomacul să se întoarcă pe dos, iar produsele alimentare au devenit singurele capabile să-mi ofere un moment de fericire. Mâncam în jur de 4000 de calorii pe zi”, a mărturisit Lisseth, pentru Daily Mail.
Într-o zi, ea s-a uitat prin mesajele soțului și a descoperit că acesta o înșela. A fost distrusă, dar a găsit puterea să ceară divorțul.

După acest eveniment, Lisseth și-a schimbat stilul de viață. A renunțat la obiceiurile alimentare și stilul de viață care o făcuseră să arate așa Greutatea a început să-i scadă. Își cumpăra haine din ce în ce mai mici.

Într-o zi, s-a dus la fostul său soț să își viziteze fiica. Acesta a fost uimit să vadă schimbarea și i-a spus lui Lisseth că arată fierbinte. Femeia nici nu a mai vrut să audă vreun cuvânt din partea celui care i-a rupt inima.

Acum, Lisseth arată mai bine ca niciodată, în timp ce Jose regretă toate cuvintele urâte spuse fostei sale neveste.