Smiley și-a renovat vila de fițe! Cum arată interiorul în care a investit peste 200.000 de euro

Smiley și-a renovat vila de fițe! Și-a luat niște fotolii uriașe! Cum arată interiorul fabulos în care a investit peste 200.000 de euro!

Cum arată locuința lui Smiley după renovare. Artistul și-a amenajat casa după bunul plac, iar suma pe care a investit-o este fabuloasă. Se pare că interpretul a cheltuit peste 200.000 de euro pentru ca totul să fie perfect.

Culorile predominante sunt albastru, crem şi maro. Rafturile sunt din lemn masiv, iar fotoliile au dimensiuni mari.

Cum arată locuința lui Smiley după renovare

Cum arată locuința lui Smiley după renovare

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști

Image result for smiley artist 2017

În ultima perioadă, artistul s-a concentrat pe amenajarea casei, iar acum totul arată așa cum și-a dorit. Smiley vrea un copil, deși recunoaște că este foarte timid atunci când vine vorba despre femei. De ceva timp, toată lumea vorbește despre relația pe care o are cu Gina Pistol, însă până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat.

„Cel mai important e ca suma bucuriilor s-o depășească pe cea a dezamăgirilor. Când pleci la drum cu cineva trebuie să te gândești că oamenii sunt cumva o extensie a ceea ce ești tu. Eu nu am curaj să agăț. Eu sunt foarte timid cu fetele. Am făcut nenumărate piese despre asta, pe bune, nu mă crede nimeni? La 16 ani mi-am început viața sexuală, într-o tabără. Doamne ajută peste 10 ani să am și copil. Să am și eu o familie, măcar să am un copil”, a spus Smiley la Pro tv.

Sursa: libertatea.ro

CITESTE SI: Acum are o vilă care valorează zeci de mii de euro, dar puțini știu unde locuia Smiley înainte să fie așa de faimos! „Eram 5 inși într-o garsonieră. Pentru bani, cântam la metrou și mâncam pufuleți!”

În 2008, Smiley stătea, claie peste grămadă cu CRBL, Piticu’, Francezu’ și Omu’ Negru într-o garsonieră închiriată la Gara de Nord și mâncau pufuleți pentru că nu-și permiteau altceva. Acum este proprietarul unei vile la Cernica a cărei valoare depășește suma de 300.000 de euro.

Cu toate că în momentul de față are, din punct de vedere financiar, tot ce își dorește, Smiley mai are si multe amintiri dragi din perioada în care cânta cu trupa Simplu.

Smiley are o cariera solo minunata

„După liceu m-am mutat în București și stăteam într-o garsonieră la Gara de Nord. Când veneau băieții în București (n.r. din trupa Simplu), stăteau toți la mine. Eram 5 inși într-o garsonieră de 30 metri pătrați. A fost mișto. Am trăit clipe frumoase cu Simplu: să vezi că o țară întreagă se apucă de dans, că oamenii încep să stea în cap, să stea în mâini…

Dar am trăit și momente crunte în care nu aveam nici un leu în buzunar, mâncam pufuleți și atât… și beam apă. Pur și simplu nu aveam de unde să scoatem bani să mâncăm ceva. Am dansat și am cântat la metrou”, ne-a declarat juratul de la Vocea României.

Trupa a avut, la un moment dat, componenti noi

În acest moment, Smiley este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România. După despărţirea de Laura Cosoi în 2012, alături de care a stat vreme de 5 ani, artistul nu a mai avut nicio relaţie oficială sau cel puţin nu a mai recunoscut că se iubeşte cu nimeni, chiar dacă anul trecut el a fost fotografiat de CANCAN.RO în compania unei domnişoare, pe nume Olivia Reyes.

“Pentru că am prea puțin timp liber, nu s-a legat nimic până acum cu nici o fată”, declara în urmă cu câteva luni cântăreţul pentru revista Spy.

Vila lui Smiley din Corbeanca

Înainte de a se cupla cu Laura Cosoi, Smiley s-a iubit timp de 2 ani cu Sânziana Negru. Finalul relației lor a venit brusc si cei doi nu au dat explicaţii în ceea ce privește despărțirea lor.