Soarta nu l-a cruțat pe Bogdan, tânărul de 20 de ani care se vindecase de cancer, în Turcia! Tânărul a murit

Bogdan, tânărul bolnav de cancer care nu a primit nici o șansă în România și care a fost salvat într-o clinică din Turcia, a murit! După operație, a reușit să facă și primii pași prin salon, dar acum, băiatul s-a stins din cauza unei infecții la plămâni.

Bogdan Marghiol, în vârstă de 20 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la testicule și după ce a fost operat în România, a fost anunțat că are boala s-a răspândit în tot corpul și nu mai are nici o șansă. Cu ajutorul donațiilor primite din partea oamenilor cu suflet, Bogdan a mers la o clinică din Turcia, acolo unde a învins cumplita boală și chair a reușit să facă primii pasi, în urma tratamentului pe care l-a făcut.

Acum, însă, familia lui Bogdan a anunțat că tânărul a încetat din viață din cauza unei infecții la plămâni. Pe pagina de Facebook a lui Bogdan Marghiol s-au postat sute de mesaje din partea prietenilor lui care s-au rugat zi și noapte ca acesta să se însănătoșească.

„Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa
Condoleanțe și multă putere familie îndoliate 😭😭 / Eu… nu pot să cred că nu mai ești…Refuz sa cred asta, verișorul meu… Mi-ai spus că te întorci și o să ieșim toți ☹️ de ce nu te-ai mai întors??
Zbor lin printre îngeri, dragule! ☹️Dumnezeu să te odihnească în pace!!!! / Off, Doamne, nu pot să cred Dumnezeu să te ierte, băiatul meu frumos 😭😭😭suflet curat” 
au scris prietenii și rudele lui Bogdan pe Facebook-ul acestuia.