ȘOC LA KANAL D! VICTOR SLAV RISCĂ 5 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE DUPĂ CE A FOST PRINS DROGAT LA VOLAN

În vârstă de 39 de ani, Victor Slav a fost oprit pe Autostrada A3 de un echipaj de poliție,  la un control de rutină. Nu doar actele i-au fost verificate… prezentatorul a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat că acesta consumase substanțe interzise. Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening care în opt minute depistează şase tipuri de substanţe interzise.

Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov.

Judecătorii i-au respins plângerea

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Respinge plângerea contravenţională a petentului Slav Victor, cu CNP şi domiciliul, în contradictoriu cu intimatul IPJ Mureş, cu sediul , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliţia staţiunii Sovata . Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighişoara. Pronunţată în şedinţă publică, la 7.10.2019“, se arată în decizia magistraţilor, publcată pe portalul instanţelor de judecată.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, actorul Victor Slav a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman și a lui Jim Porter.