Șocant! Ce a spus Ana Maria familiei, cu puțin timp înainte să moară! Tânăra a fost jignită de medic și trimisă acasă

Moartea Anei Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila a lăsat pe toată lumea fără replică. Familia tinerei este în stare de șoc și a dezvăluit ce anume a zis Ana Maria, cu puțin timp înainte de a muri.

Potrivit informațiilor oferite de a1.ro, Ana Maria le-ar fi spus părinților săi că medicul căruia i se plângea de dureri și stări de rău ar fi trimis-o acasă, dar nu înainte de a o jignit, numind-o „mironosiță” și chiar s-a purtat foarte urât cu ea. Șocant este faptul că în momentul în care au văzut că Ana Maria se simte rău, părinții tinerei le-au cerut medicilor să o transfere pe fată la București, dar aceștia au refuzat.

Care a fost primul diagnostic al medicilor

Ana Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila a fost diagnosticată, în primă fază, cu meningită. Tânăra a ajuns din nou la spital, acuzând stări de rău și s-a stins pe patul de spital. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva.

Pentru că li s-a părut totul extrem de ciudat, părinții Anei Maria au solicitat efectuarea unei autopsii, în urma căreia au aflat adevărul șocant: Ana Maria a murit în urma septicemiei, după ce medicii nu i-ar fi scos toată placenta. Tânăra devenise mamă cu doar o lună în urmă.

Părinții Anei Maria, sfâșiați de durere

Acasă la Ana Maria este jale mare. Părinții, iubitul, dar și oamenii care au cunoscut-o și au iubit-o pe aceasta se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.