Soţia-vulpiţă, lacrimi

După ce ieri s-a dezlănţuit prin mişcări ameţitoare în studioul lui Tzancă Uraganu şi părea că a uitat de tot de soţul ei, astăzi, soţia-vulpiţă varsă lacrimi amare pentru a-l ţine lângă ea.

Între cei doi rolurile pare că s-au schimbat, deoarece Viorel a fost surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie!

Soţia-vulpiţă este foc şi pară! Tânăra în vârstă de 22 de ani nu poate să îşi mai controleze lacrimile de când a aflat că soţul ei a fost surprins în tandreţuri cu o altă femeie.

„Mă are pe mine, cu mine să rămână, că sunt femeia lui!”, a spus Veronica disperată la Acces Direct.

Aseară s-a năpustit potopul asupra Veronicăi. Prietena sa, cea cu care a ieşit să mănânce seminţe cu puţin timp în urmă în faţa hotelului, a venit la uşa sa şi a lui Viorel, îmbrăţişându-l pe bărbat chiar sub privirile soţiei-vulpiţă. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, la câteva clipe după, Mihaela, tânăra cu care a fost surprinsă Viorel a ieşit împreună cu acesta afară şi au vorbit despre o posibilă relaţie.

„Eu am văzut, când ai venit la emisiune… Mi-ai plăcut din prima şi eu vreau să te iau la Vaslui. Eu am casă, am maşină, am o fetiţă. Eu vreau să te iau. Te ajut să scoţi şi copilul de la centru. Vrei?”, i-a spus Viorel tinerei, în timp ce se aflau afară, semn că şi-ar dori o relaţie cu aceasta.

Chiar dacă iniţial Veronia părea să nu fie deranjată de intenţiile soţului ei, femeia este acum distrusă de faptele acestuia şi nu vrea nici în ruptul capului să se despartă de acesta.