Soțul Mirelei Vaida își aniversează ziua de naștere! Frumoasa prezentatoare i-a transmis un mesaj în direct: „Cea mai mare bucurie a lui e că…”

Bucurie mare în familia Mirelei Vaida! Alexandru, soțul vedetei, își aniversează astăzi ziua de naștere.

Iar cum un astfel de eveniment nu avea cum să treacă fără să nu fie sărbătorit, frumoasa prezentatoare de televiziune i-a transmis un mesaj partenerului ei, în direct!

 

Bucurie mare în familia Mirelei Vaida! Alexandru, soțul vedetei, își aniversează astăzi ziua de naștere. Iar cum un astfel de eveniment

nu avea cum să treacă fără să nu fie sărbătorit, frumoasa prezentatoare de televiziune i-a transmis un mesaj partenerului ei, în direct!

 

Soțul Mirelei Vaida își aniversează ziua de naștere!
Frumoasa prezentatoare i-a transmis un mesaj în direct!
Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete din România. O vedeți zilnic la televizor, în rolul de prezentatoare a emisiunii

„Acces Direct” sau pe rețelele de socializare, loc în care le împărtășește admiratorilor tot ce se mai întâmplă nou în viața ei. Chiar dacă are o mulțime de fani, puțini știu însă cum arată soțul ei.

Prezentatoarea de televiziune a cântat la „’Neatza cu Răzvan și Dani”

Astăzi, Mirela Vaida le-a făcut o surpriză plăcută fanilor și i-a încântat cu vocea ei inconfundabilă. Invitată la „

 

‘Neatza cu Răzvan și Dani”, celebra prezentatoare tv a cântat o melodie populară alături de o formație renumită din România, fiind îmbrăcată în port tradițional.

În acest sens, Mirela Vaida a transmis că este pasionată de muzică și că plănuiește să se întoarcă la „matcă” pentru a le arăta admiratorilor cât de mult îi place să cânte.