Un YouTuber şi-a ucis iubita prin imprudenţă! Provocarea fatală transmisă în direct de Stanislav Reshétnikov

Stanislav Reshétnikov, care deţine canalul Reeflay Panini pe YouTube, a fost arestat şi acuzat de ucidere din culpă în privinţa iubitei sale, Valentina Grigórieva. Femeia a murit, după ce a fost lăsată doar în lenjerie intimă, intenţionat, pe balconul imobilului în care locuiesc în Moscova, în timp ce bărbatul era în direct pe YouTube şi strângea bani din donaţii.

 

Stanislav Reshétnikov a făcut o obişnuinţă din a-şi pune iubita la încercări grele pe canalul său de YouTube, în schimbul donaţiilor din partea urmăritorilor săi. Totuşi, ultima „cascadorie” s-a transformat într-o tragedie.

Valentina Grigórieva a fost lăsată intenţionat pe balcon, doar în lenjerie intimă, şi supusă unor temperaturi scăzute în timpul nopţii. În imaginile care deja au fost şterse de pe contul său, femeia poate fi auzită în timp ce strigă. Bărbatul a continuat să se filmeze, în ciuda stării critice.

După ce zgomotele făcute de femeie au încetat, personajul celebru de pe YouTube a descoperit că partenera sa zăcea inconştientă. Stanislav Reshétnikov nu s-a oprit din a transmite în direct evenimentele, şi-a întins iubita pe canapea, a început să plângă şi a cerut ajutorul unei ambulanţe: „E îngheţată”, a repetat bărbatul.

Acum, bărbatul e subiectul unei anchete şi e suspectul principal în cazul decesului femeii, deşi el insistă asupra nevinovăţiei sale. În plus, Reshétnikov a susţinut că iubita sa folosea substanţe interzise şi că decesul ar fi fost cauzat de o supradoză. El se află în custodia poliţiei, în acest moment.