ȘTEFAN STAN, DEVASTAT DE DURERE LA CEREMONIA DE ÎNMORMÂNTARE A MAMEI SALE. MIHAELA SOARE AVEA 68 DE ANI

Ștefan Stan, primul câștigător de la “Vocea României”, trăiește o dramă fără margini… Mama lui s-a stins din viață, iar luni el a condus-o pe ultimul drum, în mare secret. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate de la ceremonia de înmormântare. Cântărețului i-au alături câteva rude și apropiați care și-au luat rămas bun pentru totdeauna de la Mihaela Soare, o femeie cu un suflet extraordinar, care și-a iubit enorm fiul și l-a susținut mereu cum a știut mai bine. Mama lui Ștefan Stan avea 68 de ani.

Ștefan Stan, devastat de durere la ceremonia de înmormântare a mamei sale

Ștefan Stan are sufletul îngenuncheat de suferință din ziua în care mama lui a părăsit această lume. Luni, îndrăgitul cântăreț a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață și care l-a susținut până în ultima ei zi pe pământ. În imagini puteți vedea că artistul este devastat de durere la ceremonia de înmormântare a mamei sale, chiar dacă a încercat să își ascundă ochii sub o pereche de ochelari de soare negri.

Mihaela Soare avea 68 de ani și, deocamdată, nu se știe cauza decesului. De altfel, în postarea făcută de Ștefan Stan înainte de înmormântarea mamei sale, el a scris un mesaj emoționant în memoria ei, însă nu a vorbit despre cauza pentru care aceasta s-a stins din viață la această vârstă. Poza de album alb-negru cu Ștefan Stan, sărutat pe obrazul stâng de mama lui, a fost însoțită de descrierea: “Mama m-a făcut să râd, mi-a șters lacrimile, m-a strâns în brațe cu sufletul, m-a privit reușind în viață și m-a ridicat când am căzut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu că voi avea pentru totdeauna un prieten!”.

Ștefan Stan, încurajat de apropiați după moartea mamei sale

Prietenii și susținătorii l-au copleșit cu mesajele pe artistul care este în doliu. “Ștefan, sufletul unei mame nu se stinge niciodată!! Îți spune o inimă de mamă, care își iubește copiii până la infinit!!! Îți spune un suflet care a trăit fără mamă de la 14 ani! Îți va lipsi căldura brațelor ei ,dar va fi prezentă în tot ceea ce faci tu, în versuri, în corzi și acord de chitară… și, mai apoi, în ochii copiilor tăi!!! Curaj, fii puternic, ea te privește dintr-o lume mai bună!”, “Sincere condoleanțe, Stefan. Noi, vecinii ei, suntem consternați că dânsa nu mai este printre noi, lumină veșnică și Dumnezeu să o odihnească în pace”, “Chiar ai avut o mamă pe care te-ai bizuit întotdeauna 😢 Sincere condoleanțe”, “Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe și bunul Dumnezeu să îți aline mereu dorul de mama ta! 🤗🙏”,“Drum lin către stele. Sincere condoleanțe, multă putere. De acolo, de Sus, te va veghea mereu”, “Sincere condoleanțe, exact acum 3 luni, pe 19 iulie, mi-am pierdut MAMA 🙏😢 Fii tare! 🙏”, “E foarte greu să treci peste pierderea mamei. Multă sănătate și putere” sunt șapte dintre comentariile strânse de postarea artistului care a câștigat prima ediție a emisiunii “Vocea României”.

Ștefan Stan le-a mulțumit tuturor apropiaților și fanilor pentru mesajele de condoleanțe și gândurile pozitive pe care i le-au transmis. “Vă mulțumesc din inimă pentru fiecare gând bun, pentru fiecare cuvânt frumos lăsat aici și care sunt sigur că a ajuns la mama mea! Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor! Dumnezeu să aibă grijă de fiecare dintre voi și… iubiți-vă părinții, oamenii apropiați! Vă iubesc sincer oameni buni și frumoși!” este comentariul lăsat de cântăreț la fotografia în care apare alături de mama lui.