Știrista a dat detalii picante despre primul ei iubit

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate figuri din media de la noi, un adevărat etalon de eleganță și stil. Vedeta se află mereu în centrul atenției, fie că se află la pupitrul știrilor sau doar participă la un eveniment.

Andreea Esca este căsătorită cu francezul Alexandre Eram de peste două decenii, iar împreună au doi copii minunați, de care sunt tare mândri, Alexia și Aris. Ei bine, cu ceva ani în urmă, pe când era la liceu, Andreea Esca a avut prima experiență amoroasă cu un elev, ce o iubeau în secret de mai mult timp.

Care a fost primul iubit al Andreei Esca
Andreea Esca a vorbit sincer despre prima ei experienţă amoroasă şi mărturiseşte că şi acum i-a rămas întipărită în minte prima dragoste. Știrista spune că primul iubit nu se uită niciodată, astfel că avut numai cuvinte de laudă despre primul bărbat din viața ei. Mai mult decât atât, Andreea Esca nu a avut rețineri și spune că a fost foarte îndrăgostită și, după ce relația s-a terminat, a avut un termen bun de comparație cu fostul iubit.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârşit alături de cel care a fost primul bărbat din viaţa lor şi care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. De ce vă spuneam însă la începutul poveştii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni interesanţi, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât «primul» va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate.”, a declarat Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.