sumele sunt fabuloase

Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din Romania.

Recent ea a castigat premiul pentru cel mai bun influencer din Romania la prestigiosul eveniment E!

People Choice Awards, distinctie pe care si-o dorea enorm si de care este foarte mandra.

Intr-un interviu pentru revista VIVA Adelina Pestritu a marturisit ca in spatele a ceea ce se vede pe conturile ei de Instagram si Facebook se afla o munca titanica.

„Stiu ca inca mai sunt oameni care spun despre influenceri ca taie frunza la caini’. Nu este nici pe departe asa si va povestesc in cateva cuvinte. Ma trezesc dimineata si adorm noaptea tarziu.

„90% din timpul meu il petrec cu telefonul in mana, fie ca postez pozele pentru care am tras sute de cadre inainte, pana am ales-o pe cea favorita, fie ca scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am in desfasurare sau stabilesc intalniri cu posibili colaboratori”, a spus Adelina Pestritu.

Vedeta a recunoscut ca traiste extrem de bine din social media, postarile de pe Instagram si Facebook aducandu-i enorm de multi bani, suficienti pentru a cumpara case si masini.

„Da. Se poate trai mai mult decat bine. Este principala mea sursa de venit. Din social media iti poti cumpara case, masini, poti face investitii si ii poti ajuta si pe cei din jurul tau. Trebuie doar sa stii cum sa gestionezi aceasta putere”, a mai spus ea.