,,Sunt atât de bogată încât am cheltuit 1 milion de lire sterline

Presupusa printesa saudita a declarat public ca a cheltuit in ultimele doua luni peste un

milion de lire sterline doar pe parfumuri si ca nu exista moment in care sa nu aiba între 100.000 şi 400.000 de lire sterline în locuinţă!

Desi se spune ca ar fi o foarte saraca etiopianca si ca principala sa activitate ar fi prostitutia aceasta sustine ca intreaga ei avere este reala si ca poate dovedi asta prin imensele sume pe care ea le cheltuie!

Sara Al Amoudi a fost acuzata de inselaciune, aceasta incercand a-i escroca pe dezvoltatorii imobiliari Amanda Clutterbuck şi Ian Panton! Se pare ca Sara chiar a reusit sa ia de la acestia 6 apartamente de lux in valoare de 14 milioane de lire sterline!

Femeia a fost achitata in anul 2014 cand judecătorul de la Curtea Supremă de Arbitraj de la Londra a decis ca poate pastra cele 14 milioane de lire sterline!

Se pare ca femeia ar fi avut o relatie amoroasa cu Ian Panton (45 de ani), in vreme ce acesta era impreuna cu Amanda Clutterbuck! In acel timp, Ian ar fi imprumutat de la aceasta circa 5 milioane de lire, iar cele 6 apartamente ar fi reprezentyat restituirea acelei sume!

Sara Al Amoudi a povestit că în Arabia Suadită era privită ca o criminală din pricina unei relaţii adulterine!

Aceasta a fost forţată să se mărite la 13 ani cu un om al cărui nume nu a vrut sa-l dezvaluie, spunand că atât viaţa ei cât şi a fiicei de 13 ani ar fi periclitată de acest lucru.