SUPEREXCLUSIVITATE Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public. Detalii șocante despre bătaia încasată și ordinul de restricție

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public. Influențat de aburii licorilor bahice, artistul i-a făcut soției o adevărată criză de gelozie care s-a terminat cu Raluca întinsă pe jos, în stradă, cu fața tumefiată. Detalii șocante despre bătaia încasată și ordinul de restricție veți afla în continuare, în exclusivitate, în rândurile care urmează.

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public

Iată că lucrurile nu sunt deloc așa cum spunea Pepe în momentul în care a anunțat că cea de-a doua nevastă vrea să divorțeze! Zicea artistul atunci că, de când au căzut de acord să se despartă, el și Raluca se înțeleg mult mai bine ca înainte.

Adevărul este însă altul. Iar cea mai bună dovadă este faptul că procurorul a emis un ordin de protecție pentru încă soția lui Pepe. Motivul? Surse din anturajul celor doi susțin că vineri seară, în oraș, ar fi izbucnit un conflict între cei doi care ar fi degenerat de la reproșuri, la amenințări.

Cei doi s-ar fi înjurat, s-ar fi scuipat, iar colericul Pepe a sfârșit prin a-și testa calitățile de boxer în figura Ralucăi. Care evident că ar fi chemat poliția de urgență și i-ar fi făcut plângere. Acum, artistul s-a fi ales și cu dosar penal pentru violență în familie:

„I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul.

Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”,

 

ne-au declarat surse din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru Playtech.ro