Tamara Buciuceanu a ajuns de urgenţă la spital. Ce se întâmplă cu îndrăgita actriţă

Tamara Buciuceanu a ajuns de urgenţă la spitalul Elias din Capitală, joi după amiază. Marea doamnă a teatrului românesc nu s-a simţit bine şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

„A fost adusă astăzi la spital pentru că avea o decompensare pe fondul unei patologii cardiace cronice. Starea dânsei este stabilă, iar evoluţia este lent favorabilă. Marea actriţă, care are o vârstă respectabilă, este conştientă şi cooperantă“, a explicat doctorul Silvius Negoiţă.

Tamara Buciuceanu a împlinit 90 de ani

Tamara Buciuceanu este una dintre cele mai apreciate actriţe din România. Pasiunea cu care a urcat de fiecare dată pe scenă şi a interpretat fiecare rol i-a făcut pe fani să o iubească şi să o respecte. În plus, la rândul său, Tamara Buciuceanu îşi iubeşte şi îşi respectă publicul, tocmai de aceea a fost dispusă să facă tot felul de sacrificii, doar de dragul oamenilor care i-au fost mereu alături.

Tamara Buciuceanu şi-a pierdut soţul în urmă cu 23 de ani

Tamara Buciuceanu este o femeie puternică şi curajoasă. Chiar dacă şi-a pierdut soţul, pe Alexandru Botez, în urmă cu 23 de ani, Tamara Buciuceanu a continuat să zâmbească şi să se bucure de viaţă, ştiind că el se bucură pentru ea de Sus.