Tânără de 19 ani, sechestrată într-un apartament din Alexandria! Ce s-a întâmplat când a sunat la 112

O tânără de 19 ani a fost sechestrata și violată într-un apartament din Alexandria. Fata a reușit joi dimineață, la orele 6:17, să sune la numărul unic de urgență 112. A anunțat că un individ în vârtă de 22 de ani a răpit-o și a abuzat-o, dar nu știa adresa imobilului pentru că nu era originară din orașul Alexandria.

„O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 că a fost victima unei infracţiuni de viol şi este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă”, a transmis IPJ Teleorman.

Poliţiştii au reuşit să localizeze telefonul tinerei şi o echipă operativă a ajuns la faţa locului. I-au găsit pe fată și pe agresorul ei și l-au arestat. Pe numee lui a fost întocmit un dosar penal pentru viol și lipsire de libertate.

Comisarul şef Iulian Orbeşteanu a declarat că imobilul aparținea părinților suspectului și că a durat doar 15 minute până când fata a fost găsită.

„La 6:17 a fost efectuat apelul, la ora 6:28-6:30 s-a dus primul echipaj de poliţie care se afla în serviciu de patrulare pe raza municipiului Alexandria, iar la ora 6:35 a sosit echipa operativă constituită la nivelul poliţiei municipale”, a declarat comisarul şef Iulian Orbeşteanu pentru RTV.

Sinteza zilei. Tânăra de 19 ani sechestrată într-un apartament din Alexandria povestește coșmarul prin care a trecut 817

Fata a povestit, joi, la „Sinteza zilei”, cum a ajuns să fie sechestrată în apartamentul individului și cum a reușit să-i alerteze pe polițiști.

Pentru că știa de la televizor ce se întâmplase cu Alexandra Măceșanu la Caracal nu a sunat la 112 până ce nu a avut date exacte despre locul în care era reținută.

„Am vrut mai întâi să aflu adresa unde mă aflu și apoi să sun la Poliție. Nu am vrut să-i pun pe polițiști pe drumuri. Am găsit o factură de la apă unde scria numele mamei acestui băiat și adresa unde mă aflam.

Le-am spus polițiștilor adresa și au ajuns în 10 minute. Vorbeam în șoaptă ca să nu mă audă. Mi-au spus să stau liniștită că polițiștii sunt pe drum”, a povestit fata.