Tânără de 26 de ani, răpită de pe stradă din Corabia şi dusă în Caracal! Fratele victimei a dat alarma

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost luată cu forţa din Corabia, urcată într-o maşină şi dusă în Caracal. Fratele victimei a dat alarma la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat.

Imediat poliţiştii au pornit pe urmele victimei care fusese urcată cu forţa într-o maşină de culoare argintiu. Oamenii legii au găsit-o pe tânără şi  au arestat doi bărbaţi, de 25 şi 49 de ani. Au fost audiaţi cu toţii. „Din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 25 de ani, şi, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, a transmis IPJ Olt.

În urma audierilor, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi astăzi vor fi duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceştia sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe.

Potrivit adevarul.ro, tânăra îi cunoştea pe cei doi agresori, în trecut având o relaţie cu cel de 25 de ani. Decisă să uite de trecut, fata ar fi vrut să plece în Spania, dar a fost răpită exact în momentul în care trebuia să urce cu fratele ei în microbuzul care ar fi dus-o peste hotare.

De asemenea, menţionează sursa citată, fata era exploatată sexual de fostul iubit. „În urma audierilor şi probatoriul administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt“, a mai transmis IPJ Olt.