Tânără sechestrată şi violată într-un apartament din Alexandria! Ce s-a întâmplat după ce a reuşit să sune la 112

O tânără de 19 ani, sechestrată şi violată într-un apartament din Alexandria, a reuşit să apeleze numărul unic de urgenţă 112 joi dimineaţă, la ora 06:17.

Joi dimineaţă, un apel la 112 a alertat poliţia din Teleorman! Tânăra de 19 ani a anunţat că este sechestrată într-un apartament din Alexandria şi fusese violată de un individ de 22 de ani. Victima nu era originară din Alexandria şi nu ştia adresa exactă a imobilului în care se afla sechestrată.

„O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 că a fost victima unei infracţiuni de viol şi este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă”, a transmis IPJ Teleorman.

Poliţiştii au reuşit să localizeze telefonul tinerei şi o echipă operativă a ajuns la faţa locului. Acolo, oamenii legii au găsit-o pe tânără, dar şi pe presupusul autorul al acestei fapte, un individ de 22 de ani. Tânărul nu a opus rezistenţă şi pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru viol şi lipsire de libertate. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului.

Comisarul şef Iulian Orbeşteanu a precizat că locuinţa în care fusese ţinută sechestrată tânăra este proprietatea părinţilor individului de 22 de ani. De asemenea, acesta a menţionat că, la aproximativ 15 minute de la apelul la 112, fata a fost salvată.

„La 6:17 a fost efectuat apelul, la ora 6:28-6:30 s-a dus primul echipaj de poliţie care se afla în serviciu de patrulare pe raza municipiului Alexandria, iar la ora 6:35 a sosit echipa operativă constituită la nivelul poliţiei municipale.”, a declarat comisarul şef Iulian Orbeşteanu la RTV.