Tatăl Denisei Răducu, mărturisire cutremurătoare: “Boala fetei mele a apărut din cauza unor oameni care s-au comportat urât cu ea”

Denisa Răducu a murit în floarea vârstei, la doar 27 de ani.  Cântăreaţa a lăsat în urmă multă durere în inimile celor dragi, dar şi în rândul fanilor, care o iubeau nespus. De atunci, viaţa nu mai are sens pentru familia ei.

Au trecut aproape doi ani de când Denisa nu mai este cu ei, însă Emilian Răducu, tatăl Denisei, nu-şi poate reveni din şoc. Distrus de durere şi cu un gol imens în suflet, bărbatul a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit cu greu despre ce trăieşte acum de când nu o mai are pe fiica sa lângă el.

“Sărbătorile la noi sunt triste. Nu pot să spun că e sărbătoare. Pentru mine, pentru mama ei, pentru sora ei, nu ştiu dacă vreodată va mai fi vreo zi  cum era când era toată familia​.” a declarat tatăl Denisei Răducu, la Star Magazin.

În plus, tatăl Denisei Răducu face acuzaţii grave la adresa celor cu care a lucrat cântăreaţa când era în viaţă. Bărbatul nu are linişte şi, spune că, ei sunt cei care i-au distrus fiica

“Boala fetei mele s-a declanţat din cauza lor şi a felului în care ei s-au purtat cu ea. Din cauza asta Denisa mea este unde este acum. Denisa nu a avut o boală, să ziceţi că a suferit nu ştiu câţi ani şi între timp boala şi-a făcut de cap, dar felul că ei au tratat-o aşa cum au tratat-o şi ei au ştiut multe. Şi ştiau mai mulţi de neregulile pe care le făceau unii dintre ei, dar nu a venit niciunul să spună. Mie Denisa mi-a spus când era prea târziu.” a declarat tatăl Denisei in exclusivitate la Star Magazin.

Mai multe mărturii sfâşietoare veți putea urmări, dumincăîncepând cu ora 14, la Star Magazin, doar la Antena Stars.