Tentativă de omor într-un sat din Caraș-Severin. A aruncat benzină peste o femeie şi apoi i-a dat foc pentru 1.000 de euro Citeşte întreaga ştire: Tentativă de omor într-un sat din Caraș-Severin. A aruncat benzină peste o femeie şi apoi i-a dat foc pentru 1.000 de euro

  • Poliția din Băile Herculane a fost sesizată, în jurul orei 7.00, prin apel 112 despre faptul că în localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie în vârstă de 57 de ani și i-a dat foc.
Tentativă de omor într-un sat din Caraș-Severin. A aruncat benzină peste o femeie şi apoi i-a dat foc pentru 1.000 de euro

 

Totul a pornit de la vânzarea unei case. Cei doi s-au certat de la o casă pe care victima ar fi promis că i-o vinde bărbatului și pentru care a și perceput un avans de 1.000 de euro, însă la scurt timp s-a răzgândit, astfel că bărbatul și-a vrut banii înapoi. Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital.

Aceasta a suferit arsuri de gradul II A și II B pe 11 % din suprafața corpului. Este afectată zona feței, cervicala și parte din brațe. Femeia nu este intubată și se află în stare stabilă. Bărbatul de 49 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și continuă cercetările.