Teo Trandafir a făcut o dezvăluire incendiară după 15 ani: “Maia nu a fost adoptată”

Teo Trandafir a vorbit la Europa FM despre adoptia Maiei, vedeta i-a marturisit lui Toader Paun ca Maia nu a fost adoptata, ci asteptata.

L-am intrebat pe Dumnezeu daca trebuie sa fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a raspuns si asa a aparut Maia.”

Sunt atat de fericita, am facut un site care se numeste teoriashow.com, unde public aceste podcasturi de 4 minute in care

oamenii se regasesc.

La final pentru ca a vorbit de Mircea Badea, vedeta le-a urat ascultatorilor o vorba comuna: Oameni buni va doresc sa aveti bucurii mici si dese.

Teo Trandafir s-a mutat intr-o casa noua cu fetita ei, Maria. Vedeta n-a vrut sa faca o investitie o investitie pe viata,

 

asa ca a ales sa stea cu chirie. Prezentatoare tv si-a dorit o schimbare radicala in viata ei, asa ca a decis sa se mute.

 

Teo si Maia sunt extrem de fericite in noua casa.

Cele doua sunt mandre de noua locuinta, iar prezentatoarea tv a marturisit ca isi impart una alteia treburile casnice si se inteleg de minune.

 

„A fost prima si ultima casa pe care am vazut-o. Am vazut-o, am contactat proprietarul si am luat-o. Aici traim. Nu vreau sa

miroasa a ceapa in casa, asa ca nu prea mai gatesc. Noi nu prea iesim din casa”, a declarat Teo, la Kanal D.