Test psihologic: Alege rochia care îţi place şi află ce caracter ai

Atunci când îşi alege o rochie, femeia se ghidează nu numai de tendințele modei, ci inconștient tinde să aleagă ceea ce se combină armonios cu lumea ei interioară. Dacă rochia este aleasă corect,

deseori ţi se spune: “Parcă e cusută pentru tine”. Înseamnă că rochia transmite starea interioară a femeii, completând-o şi înfrumusețând-o.

Cum poţi determina caracterul omului după îmbrăcăminte?

Alege rochia care-ţi place cel mai mult şi se potrivește stilului tău:

1. Fire romantică. Îi idealizezi pe cei din jur, atribuindu-le trăsături de caracter pozitive, încercând să nu observi răul. Eşti o persoană sensibilă și bună, știi cum să trăiești în armonie cu lumea. Oamenii te iubesc și sunt atrași de tine.

2. “Îmbrăcată la patru ace” – această declarație este despre tine. Chiar și în cele mai incomode situații, încerci să arăți cât mai bine. Stilul îmbrăcămintei și caracterului formează un tot întreg. Îmbrăcămintea ta corespunde complet

Eu-lui tău interior. De asemenea, încerci să idealizezi viața, fără a spune nimănui despre eșecurile tale.

3. Străina misterioasă. Dacă poţi determina uşor caracterul unei persoane după îmbrăcăminte, atunci tu eşti un caz complet opus. Toată viaţa ta este învăluită de mistere. Nimeni nu te poate înțelege pe deplin, chiar și cei mai apropiați oameni. De la tine poți aștepta orice.

4. Regina balului. Nu poți trăi fără laudă. A fi în centrul atenției – este un lucru obișnuit, altceva nu recunoști.

Nu accepți critica la adresa ta, deoarece eşti sigură de propria perfecțiune.

5. Sufletul casei. Familia este totul pentru tine. De dragul celor apropiați, eşti gata să faci fapte pline de curaj. Egoismul în orice formă nu este specific pentru tine.

Adesea, uitând de dorințele tale, îți dedici întreaga viață familiei.