Cand a vazut ce scrie in testamentul tatalui ei mort, Anamaria a lesinat si a fost luata cu salvarea. Acum s-a aflat! Cui i-a lasat Aurelian Preda tot, tot!

Anamaria Preda a leşinat după ce a citit testamentul tatălui ei.

Fiica lui Aurelian Preda trebuia să fie prezentă în platoul Acces Direct, în această seară, dar Mirela Vaida a anunţat că tânăra nu va mai ajunge în emisiune pentru că se află la spital.

„Dimineață venea spre redacție pentru a-i fi prezentat testamentul, este normal să știe înainte să afle telespectatorii.

A leșinat, este la spitalul de urgență, e doar o perioadă de oboseală, de slăbiciune, are nevoie de câteva vitamine și sperăm că va fi bine.”, a declarat Mirela Vaida, la Acces Direct.

Ulterior, Nicuşor Iordan a acuzat-o că l-a şantajat, fata cerându-i suma de 100.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea.

Scandalul este departe de a se termina, pentru că și Nicușor Iordan, la rândul său, a avut un drept la replică în timpul unui interviu acordat Acces Direct, în care a spus că i-a fost ca un tată fiicei lui Aurelian Preda, citează Spynews.ro.