Tot satul a fost martor

Sunt momente tensionate în comuna Dioști, din județul Dolj, acolo unde locuiesc mama și bunicul Luizei Melencu, victima cr.m.nalului din Caracal. Locuitorii sunt revoltați, după ce au aflat că mama Luizei a fost amendată cu suma de 5000 de lei pentru că a refuzat să dea încă o probă biologică.

Femeia a făcut un scandal monstru şi a strigat după ajutor, spunând că nu vrea să meargă la DIICOT. Bunicul Luizei a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță.

Jandarmii veniți în curtea mamei Luizei Melencu au fost dați afară cu forța, iar bunicul Luizei a amenințat că își va da foc, dacă jandarmii nu îi lasă familia în pace. Inclusiv mama Luizei a strigat că își dă foc.

„Așa nu merge, nu puteți trage de ea. Nu va merge. Să fie clar. Păi ce faceți? Ne traumatizați aici?”, a spus îngrijorat bunicul Luizei.

„Noi suntem aici pentru a pune în aplicare un mandat de aducere şi asta vom face”, au spus anchetatorii prezenţi la faţa locului, fără să îşi decline însă şi identitatea.

La casa Monicăi Melencu a ajuns o dubă plină de jandarmi, pentru a o conduce la DIICOT pe femeia care își caută de luni de zile fiica. Femeia a declarat că refuză să meargă.

„Nu merg. Suport consecințele. Pot să mă aresteze, eu nu merg!”, a spus mama Luizei.

Prima reacție a bunicului Luizei Melencu amenda primită de la DIICOT: „O să vindem terenul și casa”
Familia Melencu a primit o amendă de la DIICOT în valoare de 5.000 de lei pentru că mama Luizei a refuzat să dea noi probe ADN pentru efectuarea expertizei genetice.

Bunicul Luizei Melencu spune că vor fi nevoiți să vândă terenul și casa pentru a putea achita amenda primită de la DIICOT pentru că fiica sa nu s-a prezentat la Tribunalul București pentru a da noi probe ADN.

Prima reacție a bunicului Luizei Melencu după ce a fost amendat de DIICOT: „O să vindem terenul și casa”
Bărbatul a intrat în legătură telefonică la un post de televiziune și și-a expus punctul de vedere cu privire la amenda primită pe nedrept.

„Cum să primim vestea? Foarte prost ne-a văzut. Noi, din parte vătămată, am ajuns să fim înjosiți, să fim scoși vinovați. Am ajuns ca din reclamanți să devenim suspecți. Noi nu mai putem înțelege nimic din ce se întâmplă în țara asta. Cu ce am greșit? Pentru ce să ne ia acești bani? O să meargă fiica mea la audieri, am spus că o să mergem după ce vor face probe după acele oase și vor veni rezultatele din America. Până nu vine rezultatul, nu vom merge”, a spus bunicul Luizei Melencu prin legătură telefonică.