Tragedie: băiatul fostului jucător român a murit la 23 de ani! Nu a putut fi salvat de medici după accident

Drama unui fost mare sportiv din România: fiul său a murit la Londra, în urma unui grav accident. Victor Corui, băiatul lui Mihai George Corui, a fost lovit de tren şi nu a mai putut fi salvat de doctori.

Nenorocirea a lovit familia fostului baschetbalist Mihai Corui. Acesta şi-a pierdut fiul într-un mod tragic acum câteva zile. Victor se afla la Londra, acolo unde urma cursurile unei universităţi.

Victor Corui, lovit de tren! “Cazul nu a fost tratat ca fiind moarte suspectă”

Destinul a schimbat definitiv cursul vieţii pentru fostul sportiv român. Băiatul său se afla în gara de pe Liverpool Street, din Londra, atunci când s-a produs tragedia. Victor Corui a fost lovit de tren, iar la faţa locului a venit de urgenţă o ambulanţă. Doctorii au încercat minute bune să îl salveze pe băiatul de 23 de ani, dar manevrele lor de resuscitare nu au avut niciun efect, astfel încât s-au văzut obligaţi să pronunţe deceseul acestuia, informează Wowbiz. “Cazul nu a fost tratat ca fiind moarte suspectă”, au afirmat surse ale Poliţiei din Londra. Iniţial, circulaţia între Leytonstone şi Marble Arch fusese oprită.

Mihai Corui, tatăl puştiului decedat, a făcut parte dintr-o generaţie de legendă a României: a fost coleg de echipă cu Ghiţă Mureşan, reuşind să ocupe locul  5 la Campionatul Mondial destinat juniorilor în 1991, la Edmonton.

Mesajul sfâşietor al lui Mihai Corui

Într-o postare de pe facebook, fostul sportiv vorbeşte despre starea sa după ce şi-a pierdut fiul: „I am “hanging on” … nu pot opri valul Fb … ei fac ce ştiu ei mai bine, se comportă ca nişte copii prostuţi, cer sânge, dramă…etc. Eu sunt pe picioare, culmea, integrez noua realitate asa-cum-e. Deocamdată mă focusez pe lucruri palpabile, imediate, necesare aducerii LUI acasă (corpul lui).

Eu si Victor suntem spirite libere, gândim liber si mind open. Suntem in legătură cu politia metropolitană a transporturilor engleză si dăm declaraţii si completez tot soiul de formulare şi asigur tot soiul de formalităţi.

Am ales(decis)să-i ardem corpul si sa aducem urna si micile lui lucruri acasă. Nicio slujba popească, niciun circ, doar familia restrânsă. Nicio biserică sau vreo instituţie de vreun fel. Dacă prind pe vreunul ii rup picioarele. Îl împrăştiu în vântul toamnei, să ajungă la toate florile, fiecare floare din soare, câte o picătură din corpul lui. Aşa ar fi vrut şi el, gândeam la fel, gândim la fel.

 Cenuşa LUI va phi împrăştiată in vânt, va zbura liberă, exact ca şi cum a zburat el însuşi în cei 23 ani ai lui trăiţi pe Terra. Aici(in Tg.Ms) întâmpin niţică rezistenta de la mă-sa, programată creştin, ca majoritatea celorlalţi, de altfel.  It never ends, apparently. Dar trebuie să am grijă şi de ea, sărăcuţa, de toţi cei care sunt familia LUI. A mea.„,  a afirmat Mihai Corui.