Ultimă oră! Gheorghe Dincă s-a confesat, în celulă! S-a dat de gol! „Bă, băieți, când arzi un cadavru…”

Gheorghe Dincă, prespusul criminal din Caracal, care a dedclarat că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, s-a confensat în arest colegilor de celulă.

Jurnalistul de investigație Ovidiu Zară a prezentat în exclusivitate la Antena 3 informații cu privire la confesiunile pe care Gheorghe Dincă le-a făcut colegilor de celulă, în arest.

Acesta a subliniat că Gheorghe Dincă are două personalități. În fața autorităților are o personalitate ce denotă un om obosit, umil, dar fără regrete. Însă, în fața celorlalți, acesta se prezentă ca un „munte de om”, un om foarte puternic.

„S-a confesat spunând: «Băi, băieți, când arzi un cadavru flăcările sunt de doi metri, sunt niște flăcări foarte mari»”, a declarat Ovidiu Zară.

„Dacă ceea ce spune Dincă este adevărat, coroborăm cu ceea ce am constatat la fața locului pe teren. Am întrebat atât vecinul din stânga și din dreapta în momentul în care am fost la Caracal. Nimeni nu a sesizat niciun dram de fum, deși foarte mulți jurnalițti au spus că a fost fum. Asta mă duce la ideea că Gheorghe Dincă fabulează”, a mai spus Ovidiu Zară.