UN PRIETEN A DEZVALUIT TOT! EI SPUN CA LUCRURILE SUNT ROZ, DAR RELATIA GABRIELEI CRISTEA ESTE PE BUTUCI:

Contrar imaginii de familie perfectă pe care o afișează, Tavi Clonda și Gabi Cristea se pare că se ceartă destul de des, conform Ciao.

O sursă apropiată cuplului spune că Tavi ar pleca de acasă destul de des, pentru a-și evita soția.

„Se ciondănesc non-stop, iar el, decât să se enerveze, preferă să plece de acasă la evenimente mondene. Evident, ei spun tuturor prietenilor că trăiesc o căsnicie de vis, că totul este perfect, dar eu i-am auzit cum se certau în toiul nopții. Ea într-adevăr și-a îndeplinit dorința de a deveni mamă datorită lui Tavi, care este, de altfel, și un tată excepțional, dar se pare că pasiunea lor de la început s-a cam dus.

Degeaba pozează ei în ipostaze mega-fericite pe rețelele de socializare, când ea se vaită prietenilor că este supărată și când el pleacă la orice eveniment monden numai ca să scape de acasă”, spune pentru CanCan sursa mai sus citată.

Au împreună acte, socoteli, împrumuturi etc… Acum mai au și doi copii… Nu va fi ușor … ori se vor despărți și va ieși scandal, un scandal chiar mai mare decât cu fostul ei soț, Marcel Toader, ori o vor duce pe picioare, dar cu ceva compromisuri. Iar Tavi s-a consumat enorm în ultimii vreo patru ani. Și totul pentru relație.

De câțiva ani nu a mai scos nicio piesă, nu a mai lansat nimic. A stat numai cu nasul în scutecele copiilor. Are și el mândria lui. Ea, până la urmă, nu și-a luat dădacă și bonă la copii, ar trebui să priceapă că el este un mare cântăreț, nu un servitor în casă, și că și cariera lui este foarte importantă”, a mai declarat aceasta.

Author: inbucatarie
Filed Under: Fără categorie