Un român a murit într-un grav accident

Un român plecat în Anglia la muncă și-a pierdut viața într-un accident de circulație cumplit, petrecut la finalul săptămânii trecute.

Familia este disperată și solicită ajutor financiar pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Viorel a riscat mult atunci când a decis să meargă să muncească în străinătate, pentru a le oferi celor dragi un trai mai bun. Și-a adunat tot curajul și s-a angajat în Marea Britanie, pentru a câștiga mai mulți bani. Românul s-a împrietenit repede cu colegii de muncă, iar aceștia îl considerau un om bun, harnic și prietenos. Astfel că nu este de mirare că atunci când familia a lansat un apel de ajutor pentru a strânge banii necesari pentru repatrierea trupului, englezii au reacționat imediat. Viorel a fost lovit mortal de o mașină, pe când se îndrepta către locul de muncă, vinerea trecută, potrivit observator.tv.

De câți bani au nevoie
Rudele au fost în stare de șoc atunci când au aflat vestea cruntă, iar acum apropiații cer ajutor financiar pentru repatrierea trupului bărbatului. Mai mult decât atât, situația este cu atât mai delicată cu cât banii pe care bărbatul îi trimitea în România erau cheltuiți pe tratamentele medicale necesare soției sale, bolnavă de diabet.

Bărbatul abia reușise să strângă suficienți bani pentru un bilet de avion, pentru a se întoarce de sărbători acasă. Îl așteptau cu drag acasă, dar acum se pregăstesc de înmormântare. Fiica lui se pregătea să dea Bacalaureatul, iar acum își va conduce tatăl pe ultimul drum. Membri familiei lui Viorel au nevoie de aproximaxitv 10.000 de euro pentru repatrierea trupului neînsuflețit.