Un tanar ajuns milionar a cumparat banca de la care a cerut, fara succes, un credit cu care sa inceapa o afacere

Un antreprenor britanic de 39 de ani, devenit milionar, a cumparat banca ce ii refuzase un credit, in urma cu 20 de ani, cand a renuntat la locul sau de munca pentru a incepe propria afacere, arata digi24.ro.

Potrivit sursei citate, Adam Deering a povestit intr-o postare pe Instagram – care s-a viralizat rapid – cum a cumparat banca ce in urma cu aproape 20 de ani a fost pe punctul de a-i ruina viitorul. Milionarul a vrut sa transmita un mesaj de speranta tuturor celor care astazi se gasesc intr-o situatie disperata asa cum a fost si el in urma cu aproape 20 de ani.

 

„Am facut un plan al afacerii, apoi am stablit o intalnire cu directoarea bancii pentru a-i vorbi despre proiectul meu, despre deschiderea unui cont si obtinerea unui imprumut. Inainte de a merge la banca, m-am rugat, pentru ca nu aveam nicio letcaie si nicio idee despre cum as putea sa-mi realizez visul in lipsa banilor”, a povestit barbatul, potrivit digi24.ro.

Antreprenorul, ajuns acum milionar, a povestit ca a fost refuzat de banca si a fost nevoit sa petreaca patru luni stand pe jos, intr-o cladire darapanata, fara a putea cumpara un birou sau un scaun.