Un tânăr din Prahova şi-ar fi ucis iubita când a aflat că e măritată şi are doi copii.

O poveste de iubire interzisă s-a terminat brusc, în Prahova, unde un tânăr de 25 de ani și-a ucis iubita cu 10 ani mai mare. S-ar fi înfuriat când a aflat că este căsătorită, are doi copii – unul din altă relație – și, zic vecinii, era iar însărcinată.

O crimă cu sânge rece a șocat comunitatea, într-o localitate liniștită din Prahova.

Zeci de polițiști și jandarmi au căutat o femeie dată dispărută de familie, săptămâna trecută.
Anchetatorii i-au găsit trupul într-o râpă și au aflat că victima fusese ucisă din gelozie, de un tânăr pe care îl cunoscuse recent.

 

Suspectul i-a luat viața când i-a mărturisit că mai fusese căsătorită și avea doi copii. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Mădălina a dispărut din data de 25 septembrie, de la o casă din Ploiești, unde locuia fără forme legale.
Nu mai a mai apărut la serviciu, iar cunoscuții s-au alarmat și au anunțat poliția.

 

Suspectul i-a dus pe polițiști la locul crimei

Printre cei audiați s-a aflat inclusiv suspectul principal, un tânăr de 25 de ani, din comuna Cosminele, pe care Mădălina îl cunoscuse pe internet, în urmă cu câteva luni. Pus în fața probelor, individul și-a recunoscut vina.

Chiar suspectul principal este cel care i-a condus pe anchetatori în râpa aflată în comuna Cosminele din Prahova, unde au descoperit trupul fără viață al femeii dispărute.
Acum investigatorii trebuie să pună cap la cap toate piesele care par desprinse dintr-un puzzle macabru.
Potrivit primelor date din anchetă, femeia avusese o relație cu cel care avea să-i devină călău.

Se pare că tânărul și-a pierdut mințile când a aflat că Mădălina avea o poveste de viață mai complicată: era căsătorită și avea doi copii.

Bărbatul care a ucis-o pe Madalina este cu 10 ani mai tânăr decât ea. Este acuzat acum de crimă și a fost reținut de polițiști.