Viorica Dăncilă, la o nuntă în Maramureș. Premierul demis, filmat dansând în horă | VIDEO Citeşte întreaga ştire: Viorica Dăncilă, la o nuntă în Maramureș. Premierul demis, filmat dansând în horă | VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a mers, sâmbătă seară, la nunta președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, împreună cu alți lideri ai PSD. Șefa Guvernului a fost chiar filmată jucând în horă, clipul fiind postat pe contul de Facebook al fostului ministru Doina Pană.

”Avem deosebita onoare şi ne bucurăm din suflet că sunteţi alături de noi, doamna premier! Să ne trăiţi! La mulţi ani!”, a spus de la microfon cântăreața de la eveniment, în timp ce nuntașii jucau hora.

Alături de Viorica Dăncilă, la nunta lui Gabriel Zetea au venit și Lia Olguța Vasilescu și Doina Pană. Cele trei s-au fotografiat împreună la masă, iar Doina Pană, fostul ministru al Mediului, a postat fotografia pe Facebook.

Evenimentul a avut loc după, sâmbătă dimineață, liderii social-democrații se adunaseră la București, la Romexpo, pentru relansarea candidaturii la alegerile prezidențiale a Vioricăi Dăncilă.