VIRAL. Mesajul sfâșietor al unei italience care și-a pierdut tatăl din cauza coronavirusului: Am trăit durerea singuri, ca niște câini!

În Italia aflată sub asediul epidemiei de coronavirus, în ultimele ore s-a viralizat un mesaj video postat de o femeie pe Facebook.

Trăiește o dramă, alături de mama sa: ea și-a pierdut tatăl, mama și-a pierdut soțul.

Și nici măcar nu l-au putut vedea, au trăit această despărțire singure, nu s-au putut îmbrățișa și consola, pentru că sunt în carantină.

Mesajul femeii este simplu: nimeni nu e la adăpost, iar moartea lovește când nici nu te-aștepți.

Avertismentul ei pentru italienii pe care îi vede plimbându-se pe sub geamul mamei sale, în ciuda restricțiilor impuse de guvern, e simplu: nimeni nu e la adăpost de boală, nici măcar tinerii.

„Stați acasă! Stați acasă!” strigă cu disperare femeia, care a avut curajul să-și împărtășească experiența și durerea pe care o trăiește.

Iată ce spune:

….CONDIVIDETE…ECCO COSA SI PROVA AD ESSERE IMPOTENTI MENTRE TUO PADRE TUO MARITO MUORE…ANGELI NELLE CORSIE GRAXIE….NON AVREI MAI VOLUTO FARE QUESTO ..MA TANTI HANNO VOLUTO CHE PARLASSI A CHI NON HA ANCORA CAPITO CHE SI MUORE 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭CD DEVONO SAPERE

Gepostet von Lorenza Nezosi am Montag, 9. März 2020